Her işleminizi online olarak gerçekleştirebileceğiniz hizmetlerimiz ile size kolaylıklar sunuyoruz. Konforlu kullanım sağlayan ara yüzümüz, sorunlarınızı anında çözüyor. Abonelik ve diğer tüm işlemlerinizde yanınızda durarak, size en pratik şekilde çözümler sunuyoruz.

 

Her Konuda Destek Veren Ekip Çalışanları

Size her konuda destek sağlayan işinde uzman kadromuz ile işlemlerinizi rahatça gerçekleştirebilirsiniz. Teknik ya da teknik olmayan her sorunuza cevap veren profesyonel ekibimiz ile her şey daha pratik. Sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için en iyi hizmeti ayağınıza getiriyoruz.

 

İletişimi Güçlendiren Kolay Ara Yüz

İster telefonunuz ister bilgisayarınız ile bağlantı kurarak ekibimiz ile kolayca iletişime geçebilirsiniz. Sorunlarınız için kayıt açarak profesyonel ekibimize kısa sürede ulaşabilirsiniz. İlettiğiniz sorunları hemen inceleyerek, sorunlarınızı çözüme kavuşturuyoruz.

 

Sorunlarınıza Daha Hızlı ve Pratik Çözümler

Size özel hizmet sağlayan uzman ekibimiz, altyapınızı ve bölgenizi tanır. Bilgilerinize çok kısa sürede ulaşabilir. Bu da sorunlarınızın farklı bir yönlendirmeye gerek kalmadan, daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlıyor.

 

Kullanım Konforu Sağlayan Online İşlemler

Millenicom'un sunduğu kolaylıklar sayesinde, istediğiniz her işlemi online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Paketlerinizi yükseltebilirsiniz. Kart bilgilerinizi sisteme kayıt ederek, tek tuşla faturalarınızı ödeyebilirsiniz.

 

Dijitalle Gelen Kolay Aktivasyon

Abonelik süreci ile başlayan dijital müşteri deneyimiyle, işlemleriniz en pratik şekilde gerçekleştirilir. Abone olmaya karar verdiğinizde, size bunu dijital ortamda başlatabilme imkânı sunar. Aboneliğinizi kısa bir zamanda başlatarak, süreci istediğiniz gibi yönetebilir, takibini yapabilirsiniz.

 

Kısa Sürede Sorunsuz İptal İşlemi

Abonelik sonrası bir problem yaşadığınızda ya da aboneliğinizi iptal etmek istediğinizde, bu işlemleri kolay bir şekilde gerçekleştirebiliriz. Dijitale taşınan iptal süreçleri sayesinde aboneliğinizi hızlı bir şekilde sonlandırabilirsiniz. Hem zamandan tasarruf sağlamak hem de sizi gereksiz iş yükünden kurtarmak için e-faks hizmetini sunuyoruz. Bir e-posta yollayarak abonelik iptalinizi bize iletebilirsiniz. E-postanıza en kısa sürede dönüş yapar ve iptal sürecinizi hemen başlatırız.

Millenicom güvencesi ile dijital müşteri deneyimi sürecindeki tüm işlemleri sorunsuz bir şekilde ve iletişimde kalarak, keyifli bir süreç içinde yürütebilirsiniz.