Zengin içerik yelpazesiyle öne çıkan Netflix, en popüler film ve dizilere ulaşabileceğiniz dijital platformların başında geliyor. İzleyicilere bilim kurgu, animasyon, komedi ve dram türünde içerikler sunan Netflix’te romantik filmler de yüksek izlenme rakamlarına sahip. Sevgilinizle veya arkadaşlarınızla izleyeceğiniz Netflix filmleri romantik unsurların yanında komedi, dram gibi farklı ögelerle birlikte izleyenleri hem güldürüp hem hüzünlendiriyor. Romantik Netflix filmleri ile evde, tatilde ve yolculuklarda keyifli saatler geçirmeniz mümkün. Peki, değişik konusuyla öne çıkan Netflix romantik filmleri hangileri? Gelin Netflix üzerinden seyredebileceğiniz romantik temalı filmleri birlikte inceleyelim.

 

A Star is Born (2018) IMDb: 7.6

 

Dram, müzikal ve romantik kategorisinde yer alan A Star is Born, dönemin ünlü bir country şarkıcısı ile genç bir müzisyenin tanışmasını konu alıyor. İkili kısa sürede yakınlaşmaya başlıyor. Bu aşkla birlikte genç müzisyenin yetenekleri de herkes tarafından keşfediliyor. Bradley Cooper’ın hem başrolde hem de yönetmen koltuğunda olduğu filmde Lady Gaga ve Sam Elliott gibi isimler öne çıkıyor. Film birçok dalda Oscar’a aday gösterilmiş yapımlar arasında.

 

Good on Paper (2021) IMDb: 5.6

 

 

 

Netflix romantik komedi filmleri arasında bulunan Good on Paper, uzun yıllardır aşk yerine kariyerine önem veren bir kadının hayatını irdeliyor. Stand-up komedyeni olan kadın uçakta bir adamla tanışıyor. İlk başta her şeyin mükemmel olduğu tanışmada zamanla aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkıyor. İzleyicileri hem duygulandıran hem de güldüren filmin yönetmeni Kimmy Gatewood olup oyuncu kadrosunda Iliza Shlesinger, Britney Young var.

The Wrong Missy (2020) IMDb: 5.7


 

 

Romantik komedi filmleri Netflix platformunda dikkat çeken bir diğer yapım ise The Wrong Missy. Filmde hayallerindeki kadınla tanışan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Sonunda aradığı aşkı bulduğunu düşünen adam, kadını tanıyabilmek için bir tatile davet ediyor ancak mesajı yanlış birine gönderiyor ve hikaye gayet komik bir hal alıyor. Yönetmenliğini Tyler Spindel’in yaptığı filmde David Spade, Lauren Lapkus başrollerde.

 

All The Bright Places (2020) IMDb: 6.5

 

 

 

Netflix romantik dram filmleri listesinde kendine yer bulan All The Bright Places, daha çok gençlik filmleri kategorisinde değerlendirilse de her yaştan kişinin izleyebileceği bir film. Kız kardeşinin ölümünü atlatmaya çalışan genç bir kadın ve psikolojik sorunlar yaşayan bir erkeğin tanışmasıyla başlayan filmde ikilinin yakınlaşması tüm yaşamlarını değiştirmeye başlıyor. Hayattaki küçük anların bile ne kadar değerli olduğunu izleyiciye başarılı bir şekilde aktaran filmin başrollerinde Elle Fanning, Justice Smith var.

 

Holidate (2020) IMDb: 6.1

 

Romantik komedi filmleri arasında yer alan Holidate, iki bekar insanın ekseninde dönüyor.

Bayram günlerini hiç sevmeyen Sloane ve Jackson’ın hikayesine odaklanan film, iki gencin garip randevu tecrübelerini ve ardından birbirleriyle tanışmalarını anlatıyor. John Whitesell tarafından yönetilen filmde Emma Roberts, Luke Bracey oyuncu kadrosunda yer alıyor.

 

Crazy About Her (2021) IMDb: 6.6

 

 

İspanyol yapımı bir film olan Crazy About Her, Netflix’in romantik komedi türündeki yapımlarından biri. Film, tuhaf bir tek gecelik ilişkinin ardından birbirlerine aşık olduklarını fark eden iki kişinin başından geçenleri anlatıyor. Kadın karakterin psikiyatri kliniğinde yatmakta olan bir hasta olması ise olayları eğlenceli bir boyuta taşıyor. Yönetmenliğini Dani de la Orden’in yaptığı filmde başrolleri Álvaro Cervantes, Susana Abaitua paylaşıyor.

 

 

Destination Wedding (2018) IMDb: 6.0

 

 

Romantik, dram ve komedi türündeki Destination Wedding, oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosuyla öne çıkan yapımlardan. Frank ve Lindsay’in aşk konusunda yaşadıkları şanssızlıklar birbirleriyle tanışmalarıyla birlikte sona eriyor. Duygusal olarak yıpranmış iki kişinin yeniden aşka olan inancını kazanmasını ele alan filmin başrollerinde Keanu Reeves, Winona Ryder gibi iki ünlü isim var.

 

 

Along The Ride (2022) IMDb: 6.0

 

 


Romantik dram kategorisinde yer alan Along The Ride, annesiyle yaşayan Auden adlı genç kızın Eli ile tanışmasını konu alıyor. Auden yaz tatili için babasının yanına gittiği sırada Eli ile tanışıyor. Bir süre sonra her gün görüşmeye başlayan ikili yepyeni maceralarla birlikte kaygısız gençlik yıllarını yaşıyor. Sofia Alvarez’in yönettiği filmde Emma Pasarow, Andie MacDowell gibi isimler başrolde.

 

Alex Strangelove (2018) IMDb: 6.3

 

Romantik komedi kategorisinde yer alan Alex Strangelove, eğlenceli konusuyla öne çıkan yapımlardan biri. Alex, okulda dersleri iyi olan ve kız arkadaşıyla mutlu bir ilişki sürdüren bir gençtir. Bir gün partide Elliot adlı bir kızla tanışan Alex, duygularının karışmaya başlamasıyla birlikte Elliot’a aşık olduğunu fark ediyor. Craig Johnson’un yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmde Daniel Doheny, Madeline Weinstein oyuncu kadrosunda.

 

Falling Inn Love (2019) IMDb: 5.6

 

 

Romantik komedi dalındaki Falling Inn Love, dolandırıcılar tarafından Yeni Zelanda’da çekilişten pansiyon kazandığına ikna edilen bir kadının komik hikayesini anlatıyor. Dolandırıcıların mesajıyla San Francisco’daki hayatını geride bırakıp yeni Zelanda’ya yerleşmeyi düşünen kadın, ülkeye vardığında pansiyonun bitik bir durumda olduğunu görüyor. Bu sırada tanıştığı müteahhit ise aralarında yepyeni bir aşkın doğmasına vesile oluyor. Roger Kumble tarafından yönetilen filmin oyuncuları arasında Christina Milian, Adam Demos var.

 

Set It Up (2018) IMDb: 5.6

 

 

Romantik komedi türündeki Set It Up, iki genç asistanın karşılaşma hikayesini mercek altına alıyor. Bir plazada çalışan iki asistan patronlarını memnun edemediklerinden ve kendilerine vakit ayıramadıklarından yakınıyor. Bir gün tanışan iki asistan farklı bir plan yapmaya başlıyor. İki genç eğer patronlarını tanıştırırsa onların aşk yaşayacağını ve kendilerine daha ılımlı olacaklarını düşünüyor. Patronlarını birbirine aşık etmeye çalışan gençlerin eğlenceli hikayesini konu alan filmde Glen Powell, Zoey Deutch başrollerde.

 

Emma (2020) IMDb: 6.7

 

 

 

Romantik dram dalındaki Emma, genç bir kadının arkadaşları için planladığı aşk oyunlarını anlatıyor. Emma; zeki, zengin ve bekar olmasıyla etrafında dikkat çekiyor. Evlenmeyi düşünmeyen genç kadının en büyük tutkusu ise yakınlarının aşk hayatına burnunu sokmak. Arkadaşları için uygun adaylar bulmaya çalışan Emma, bunun için planlar yaparken işler hiç de tahmin ettiği gibi ilerlemiyor. Autumn de Wilde’ın yönettiği filmde Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn başrolleri paylaşıyor.

Millenicom ile Yüksek Hızda İnternet Sizinle

Millenicom tarafından sunulan yüksek hızda fiber internet sayesinde HD ve 4K video, film, dizi izleme keyfi sizi bekliyor. Netflix platformunda sevdiklerinizle birlikte akıcı bir içerik izleme deneyimi için Millenicom’un internet paketi seçenekleriyle tanışın. Türk Telekom veya Superonline altyapısı ile sunulan yüksek hızda internet sayesinde kesintisiz film seyretme fırsatı yakalayabilirsiniz. İnternetinizin hızını ve kalitesini hız testi ile hemen ölçerek Millenicom’un internet paketleri ile bağlantı hızınızı artırabilirsiniz. Üstelik kota aşım derdi olmayan üyeliğiniz için herhangi bir taahhüt vermenize de gerek yok. Siz de uygun fiyatlarla yüksek hızda internet bağlantısı için Millenicom’un size özel fırsatlarını hemen inceleyin!