Mubi’nin özenle hazırlanmış  içeriğinden senin için en popüler filmleri derledik. Son yılların adından en çok söz ettiren filmlerinden oluşan listemizde filmleri IMDB puanına göre sıraladık. Dram, romantik, komedi, gizem, suç ve korku türlerinden animasyon filmlerine kadar pek çok türde yapıma yer verdiğimiz listemizi herkesin sevebileceği bir liste şeklinde hazırladık.

Mubi ile daha önce tanışmadıysan Mubi bir streaming servisinden çok daha fazlası. Sinema dünyasının nabzını tutabileceğin, en iyi filmleri evinin konforunda izleyebileceğin ve diğer sinefiller ile etkileşime girebileceğin bir platform. Sürekli güncellenen film kataloğu ile Mubi, sinema tutkunu bir ekip tarafından özenle seçilen yapımları izleyicilere sunuyor.

Baba (The Father) 2020

Yaşlandığını ve hayatını kendi başına idame ettiremediğini kabullenmeyen Anthony, kızı Anne’in ondan habersiz bir bakıcı tutmasına oldukça sinirlenir. Ancak bir sabah yabancı bir evde uyandığında Anthony, zihni ve gerçekliğinden şüphe eder bir hale gelir. Bu filmdeki rolü Anthony Hopkins’e En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü’nü kazandırdı.

Tür: Dram, Gizem

Süre: 1 saat 37 dakika

Yönetmen: Florian Zeller

Senaryo: Christopher Hampton, Florian Zeller

Oyuncular: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Mark Gatiss

IMDB Puanı: 8.2

Kabakçığın Hayatı (Ma vie de Courgette) 2016

Fransız yazar Gilles Paris’in “Autobiographie d'une Courgette” adlı romanından uyarlanan filmde, annesinin kaybından sonra 9 yaşındaki Courgette`in yaşadıkları konu ele alınıyor. Courgette, kendisine yardım eden polis memuru Raymond ve yetimhanedeki yeni arkadaşlarının yardımıyla zor günleri güven, dostluk ve sevgiyi öğrenerek aşar.

Tür: Animasyon, Komedi, Dram

Süre: 1 saat 6 dakika

Yönetmen: Claude Barras

Senaryo: Céline Sciamma, Claude Barras, Morgan Navarro

Oyuncular: Gaspard Schlatter, Paulin Jaccoud, Michel Vuillermoz

IMDB Puanı: 7.8

Güneş Sonrası (Aftersun) 2022

11 yaşındaki Sophie ve babası Calum, 90’lı yıllarda beraber çıktıkları tatilde, seyahatlerinin keyfini çıkaran baba-kız, bir yandan da kendi sorunlarıyla başa çıkmaya çalışır. Paul Mescal’e en iyi erkek başrol Oscar adaylığı getiren Aftersun’ın çekimleri ise ülkemizde gerçekleşti.

Tür: Dram

Süre: 1 saat 42 dakika

Yönetmen: Charlotte Wells

Senaryo: Charlotte Wells

Oyuncular: Paul Mescal, Frankie Corio, Celia Rowlson-Hall

IMDB Puanı: 7.6

Bir Köpeğin Fantastik Hikayesi (L'extraordinaire voyage de Marona) 2019

Marona adlı bir köpek, geçirdiği trafik kazasının ardından geçmişinde kendisini seven, ona sahip çıkan sahiplerini ve onlarla yaşadığı güzel günlerin hatırasında bir yolculuğa çıkar. Bir Köpeğin Fantastik Hikayesi’nde, Marona’nın yer yer yürekleri sızlatan hayat hikayesine tanıklık ediyoruz.

Tür: Animasyon, Dram, Aile

Süre: 1 saat 32 dakika

Yönetmen: Anca Damian

Senaryo: Anghel Damian, Anca Damian

Oyuncular: Lizzie Brocheré, Olimpia Melinte, Marius Manole

IMDB Puanı: 7.5

İlgi Manyağı (Syke Pike) 2022

Rekabetçi ve karşılıklı bağımlılığa dayanan bir ilişki yaşayan Signe ve Thomas’ın arası, Thomas’ın başarılı olarak adını duyurmaya başlaması ve sosyal statü atlaması sonucu açılır. Thomas’ın çalıntı mobilyalardan heykeller yapan çağdaş bir sanatçı olarak Oslo’nun seçkinleri arasında yükselmesi, Signe’nin son derece zalim bir planı uygulamaya koymasına yol açar.

Tür: Dram, Korku

Süre: 1 saat 37 dakika

Yönetmen: Kristoffer Borgli

Senaryo: Kristoffer Borgli

Oyuncular: Kristine Kujath Thorp, Eirik Sæther, Fanny Vaager

IMDB Puanı: 7.1

Alcarràs 2020

2020 Berlin Film Festivali’nden Altın Ayı ödülü ile dönen Alcarràs’da, nesillerdir yaşadıkları ve hayatlarını sürdürmelerini sağlayan Katalonya’nın küçük bir köyündeki topraklarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Sole ailesinin hikayesini takip ediyoruz. Film aynı zamanda 2023 yılında İspanya’nın En İyi Uluslararası Uzun Metrajlı Film dalında Akademi Ödülleri adayıydı.

Tür: Dram

Süre: 2 saat

Yönetmen: Carla Simón

Senaryo: Carla Simón, Arnau Vilaró

Oyuncular: Jordi Pujol Dolcet, Anna Otin, Xenia Roset, Josep Abad

IMDB Puanı: 7

Aramızda Casus Var (Burn After Reading) 2008

Bir CIA ajanına ait gizli bilgi ve dosyaların yer aldığı disk, iki spor salonu çalışanının eline geçer. Ahlak yoksunu ve akılsız bu iki spor salonu çalışanı ellerindeki gizli bilgileri satmaya çalışır. Filmin kadrosunda ise Brad Pitt, George Clooney, Frances McDormand ve John Malkovich gibi yıldız isimler yer alıyor.

Tür: Komedi, Suç, Dram

Süre: 1 saat 36 dakika

Yönetmen: Ethan Coen, Joel Coen

Senaryo: Joel Coen, Ethan Coen

Oyuncular: Brad Pitt, Frances McDormand, George Clooney

IMDB Puanı: 7

Gökyüzüne Baktığımızda Ne Görüyoruz? (Ras vkhedavt, rodesac cas vukurebt?) 2021

Tesadüfen karşılaşan ve ilk görüşte aşka tutulan eczacı Lisa ve futbolcu Giorgi’nin seyirciye umut veren romantik hikayesine Gürcistan’ın Kutaisi şehrinin güneşli gökyüzü eşlik ediyor.

Tür: Dram

Süre: 2 saat 30 dakika

Yönetmen: Aleksandre Koberidze

Senaryo: Aleksandre Koberidze

Oyuncular: Ani Karseladze, Giorgi Bochorishvili, Oliko Barbakadze

IMDB Puanı: 6.9

Herkes Jeanne'ı Sever (Tout le monde aime Jeanne) 2022

Herkesin sevdiği Jeanne, borca batmış durumdadır ve son günlerde kendisini pek sevdiği söylenemez. Vefat eden annesinin evini satıp borçlarından kurtulma düşüncesiyle Lizbon’a gitmek için yola çıkan Jeanne’nin yolu havaalanında liseden eski sınıf arkadaşı Jean ile kesişir.

Tür: Komedi, Dram, Romantik

Süre: 1 saat 35 dakika

Yönetmen: Céline Devaux

Senaryo: Céline Devaux

Oyuncular: Blanche Gardin, Laurent Lafitte, Maxence Tual

IMDB Puanı: 6.4

Kuzu (Dýrið / Lamb) 2021

Gözlerden uzak bir hayat süren çocuksuz çift Maria ve Ingvar; çiftliklerindeki hayvanların arasında yeni doğmuş bir kuzu bulur. Sahip çıktıkları ve kendi çocukları gibi baktıkları bu gizemli yeni doğan, çok geçmeden çiftin hayatını tepetaklak eder. Hayatlarındaki eksiği tamamlamaya çalışan çiftin bu davranışlarının sonuçlar ise hiç tahmin etmeyecekleri biçimde olacaktır. Yönetmen Valdimar Jóhannsson’a Cannes’da Özgünlük Ödülü’nü kazandıran Lamb, her dakikasını merak ve gerilim içerisinde takip edeceğiniz bir film.

Tür: Dram, Gizem, Fantastik, Korku

Süre: 1 saat 46 dakika

Yönetmen: Valdimar Jóhannsson

Senaryo: Valdimar Jóhannsson, Sjón

Oyuncular: Noomi Rapace, Hilmir Snær Guðnason, Björn Hlynur Haraldsson

IMDB Puanı: 6.3

Victoria 2016

30’lu yaşlarını noktalamasına az bir süre kalan duygusal olarak bitmiş durumdaki Victoria, rastlantı sonucu eski arkadaşı Vincent ile karşılaşır. Geçmişiyle mücadele eden Victoria, gerçek aşkı ararken, aşkın her zaman aranmaması gerektiği sonucuna varıyor.

Tür: Komedi, Dram, Romantik

Süre: 1 saat 37 dakika

Yönetmen: Justine Triet

Senaryo: Justine Triet, Thomas Lévy-Lasne

Oyuncular: Virginie Efira, Vincent Lacoste, Melvil Poupaud

IMDB Puanı: 6.2

İnsanlar (The Humans) 2021

Kızlarının evinde şükran günü için bir araya gelen Blake ailesinin fertlerinin duyduğu güvensizlik ve hüsranları bir araya geldikleri bu gecede birer birer ortaya saçılır. Saatler ilerledikçe dışarıdaki artan karanlık evin içindekileri giderek boğmaktadır. Stephen Karam’ın çıkış filmi The Humans’ın kadrosunda Richard Jenkins, Amy Schumer ve Steven Yeun gibi isimler yer alıyor.

Tür: Dram

Süre: 1 saat 47 dakika

Yönetmen: Stephen Karam

Senaryo: Stephen Karam

Oyuncular: Richard Jenkins, Jayne Houdyshell, Amy Schumer

IMDB Puanı: 6.1

Filmleri en yüksek kalitede, donmadan izlemeni sağlayacak aradığın o hızlı ve kesintisiz internet deneyimi Millenicom’da seni bekliyor. Millenicom fiber internet paketleri ile en sevdiğin film, dizi ve videoları en yüksek kalitede donmadan izle. Millenicom’un cazip internet kampanyaları ile ihtiyaç duyduğun hızlarda internete kotasız ve taahhütsüz bir şekilde kavuşabilirsin. Hemen adresindeki internet altyapısını sorgula, sana sunabileceğimiz en yüksek hızı öğren. İster biz arayalım istersen sitemiz üzerinden sen kolayca başvurunu gerçekleştir.